Пјонгчанг 2018: Фотографии од последната недела

По две недели натпреварување, Норвешка ја освои листата на најуспешни земји со вкупно 39 олимписки медали, а по нејзе следат Германија, Канада и САД. Погледнете како изгледаа спортските настани кои се одржаа последната недела, како и завршната церемонија во Пјонгчанг.