Dronestagram ги одбра најдобрите фотографии направени со дрон за 2017 година

Dronestagram е заедница која ги поврзува сите фотографи ширум светот кои се заљубени во фотографирањето со дрон. Секоја година, оваа заедница објавува натпревар за најдобри фотографии од изминатата година, а неодамна тие ја објавија и листата на најдобри дела за 2017 година.