Супериорни перформанси: Ова е новиот BMW M5

Новиот BMW M5 му дава една нова димензија на возењето. Шестата генерација на овој седан со супер-перформанси пристигнува со xDrive системот за погон на сите четири тркала кој обезбедува супериорни перформанси но и практичност.