Замрзнатите Нијагарини водопади изгледаат како сцена од бајка

Водопадите на Нијагара се спектакуларно место за посета во било кој период од годината. Но, поради студениот бран што ја зафати Северна Америка овие денови, познатите водопади на Нијагара се целосно замрзнати, а прекрасните ледени формации изгледаат како сцена од бајка.