Сите со нетрпение ја очекувале: Шестмесечната панда ги израдува жителите на Токио

Стотина обожаватели ја посетиле зоолошката градина во Токио поради шестмесечната панда Ксианг Ксианг. Ова е нејзино прво појавување во јавноста, а пандата веднаш станала новата атракција во зоолошката градина Уено.