Божиќните Празници се веќе на нашиот праг

Како што Божиќните Празници се се' поблиску до нашите домови, во светот секојдневно “никнуваат” нови осветлени екрани, сијалички во најразлични бои, шарени пазари, како и помошници на Дедо Мраз. Од Европа, до Америка и Азија, во оваа галерија се собрани 35 фотографии коишто секако ќе го поттикнат вашето празнично расположение. Уживајте!