Нај-фотографии за 2017-та година

Можеби не се најврвните фотографии за оваа година, ниту пак најтешките или пак најемоционални фотографии, но сепак, овојпат се работи за колекција од фотографии коишто толку многу асоцираат на 2017-та година! Od Барон Трамп со фиџет спинер во својата рака до Големото американско затемнување на Сонцето, преку Мелиса Меккарти како Мелиса Меккарти, до соборувањето на многу мажи на власт, а кои беа обвинети за сексуално злоставување, и многу повеќе. Токму ова е 2017-та година.