McLaren Senna: Брутално моќен супер-автомобил

Новиот Senna на McLaren пристигнува со 4,0-литарски V8 би-турбo мотор со 789 коњски, а иако засега нема информации за перформансите, со оглед на тоа што автомобилот тежи само 1198 килограми, можеме да очекуваме страшни перформанси.