Новиот Porsche Cayenne Turbo - перфекција во движење

Третата генерација на моќниот SUV на Porshe нуди уште поголема моќ под хаубата, не така големи промени на надворешноста и одлични иновативни решенија во луксузната внатрешност на автомобилот.