Новиот SUV на Škoda – од сите агли

Со цел да ги добие најдобрите промотивни фотографии, тимот на Škoda со својот нов SUV Karoq ја пропатува цела Европа - од Стокхолм на северот, до Сицилија на југот на континентот. А резултатот од нивната авантура се фотографии коишто со сигурност ќе го задржат вашето внимание.