BMW 6-Series Gran Turismo: Луксуз и моќ на четири тркала

Баварски БМВ го претстави најновиот 6-Series Gran Turismo со кој што ќе им конкурира на популарните Audi A7, Mercedes-Benz CLS и Porsche Panamera.