Брутален Chevrolet Camaro од 1969-та: Овој убавец испорачува 1000 коњски сили!

Исклучително мал број на американски автомобили „со мускули“ може да се стават во ист контекст со Ford Mustang или Chevrolet Camaro, а ваквите автомобили неретко, сосема оправдано, достигнуваат и астрономски високи цени на аукциите. Chevrolet Camaro од тјунинг куќата RingBrothers е токму еден таков примерок којшто со сигурност ќе ве воодушеви. Замислете, овој V8 "ѕвер" испорачува импресивни 1.000 коњски сили...