Како твитерџиите се пошегуваа со новиот iPhone X

Твитер заедницата излезе со интересни твитови по повод промоцијата на новите уреди на Apple, паметните телефони iPhone 8, iPhone 8 plus и најпопуларниот iPhone X. Погледнете ги нивните коментари.