Светски шампионат во мустаќи и бради. Ова се најдобрите за 2017 година

Светското првенство во брада и мустаќи се веројатно најдобрите работи што некогаш може да се случат на 'косата на лицето'. Од 1990 година, полу-годишното натпреварување се претворило во креативна уметничка форма, а изданието во 2017 година било заокружено во Остин, Тексас, во текот на минатиот викенд. Фотографот Грег Андерсон бел на местото на настанот и направил прејаки портрети од учесниците.