Прекрасна еротска фотографија на познатиот Сал Мориарити (Sal Moriarity)

Фотографот со седиште во Лос Анџелес, Сал Мориарити (Sal Moriarity) направил еротска фотосесија во која се држи со интимниот простор меѓу неговите модели. Целта на овие фантастични фотографии е да се истакне симетријата и флексибилноста на убавото женско тело.