Фотографиите кои Саудиска Арабија не сака да ги видите

Батол Али има шест години, иако никогаш не би ја претпоставиле нејзината возраст поради огромните, потечени очи и преслабото тело. Ребрата излегуваат над нејзиното стомаче, Батоли тежи помалку од 16 килограми. Таа е едно од речиси половина милион деца во Јемен кои страдаат од сериозна неухранетост.