За 1.984 часа го изградиле овој прекрасен минијатурен град за хрчаци кој ќе ве натера да направите "awww"

Го создадовме целиот град со 1.325 ситни детали за време на 1984 работни часа. Тој е дом на семејство вистински хрчаци, атокму тука се снимени и 9 епизоди од онлајн серијата за слаткото семејство хрчаци опседнато со вкусна храна. Нивниот симпатичен шарм ќе ви изнуди насмевка на лицето...