Пилот прави неверојатни фотографии од својата кабина, кои ќе ве оставаат со подотворена уста

Да се биде пилот значи да се изнагледаш еден куп прекрасни глетки од горе. Но да се биде пилот за авиокомпанија од Јужна Америка значи да се биде сведок на неверојатниот феномен на бури бидејќи вашата работа ќе бара да ги надлетувате регионите кои често се зафатени...