Новиот Ford GT: Легендата продолжува...

GT е еден од 12 нови „перформанс“ автомобили на Форд кои ќе пристигнат на пазарот до 2020-та година. Сепак, GT е можеби најлегендарниот спортски автомобил во гамата на овој производител и дефинитивно икона меѓу супер-автомобилите. Погледнете како изгледа новиот GT.