Од National Geographic натпреварот за најдобри фотографии од патување 2017

Победникот на наградата ќе добие 10-дневна турнеја за двајца до Галапагос Архипелагот со експедиција од National Geographic. National Geographic беа доволно добри да ни дозволат да споделиме со вас некои од првичните објави на фотографии за овој натпревар кој ќе трае до 30-ти јуни.. уживајте!