Најновиот член на М семејството: Ова е БМВ М2 Купе

БМВ во јули ќе ги лансира најновите две серии од М семејството. Станува збор за M2 Coupe и M240i Coupe. Погледнете како ќе изгледа новата „М-двојка“.