Фотографии од Виз Ер Скопскиот маратон 2017

Вчера, 07.05.2017, во раните утрински часови во Скопје се одржа Виз Ер Скопскиот маратон. Над 8.500 учесници од 51 држава од светот се натпреваруваа за престижните награди на маратонот, полумаратонот, штафетниот маратон и трката од 5 километри.