McLaren 720S: Автомобил кој поставува нови стандарди

Најновиот McLaren 720S дефинитивно поставува нови стандарди кај супер-автомобилите. Новиот 4,0-литарски мотор на Мекларен носи неверојатни перформанси: Од 0 до 100 км/ч за помалку од 3 секунди, а за 5 секунди веќе достигнува 200 км/ч. Максимална брзина - 341 км/ч.