Како Ирците јадеа ќотек од Дагестанците

Освен што нивниот миленик, Конор МекГрегор, загуби во мечот со Кабиб Нурмагомедов, тие подоцна го извлекоа и подбелиот крај во пресметката со навивачите од Дагестан. Погледнете...