Дуел на 1ТВ: Јовановски против Божиновски

Вчера во студиото на 1ТВ имаше дуел меѓу сопственикот на споменатата телевизија, Бојан Јовановски и новинарот Зоран Божиновски. За оние кои го пропуштија, го пренесуваме во целост.