Ако го испиеш, не мора да го платиш

На Октоберфест организаторите имаат нов изум за пиење на пиво. Ако успееш со оваа справа да го испиеш пивото во чашата, не мора да го платиш. Не знаеме колку ќе се исплати нешто вакво да дојде кај нас.