Седумте најдобри играчи кои го носеле дресот со број седум

Екипата на „HITC Sevens“ ни подготви уште една занимлива видео компилација и тоа на барање на нејзините следбеници, оние кои го пратат нивниот канал. И овојпат имаме издвоено седум фудбалски имиња со тоа што сега се работи за најдобрите асови кои низ историјата кои го носеле дресот со број седум. Еве кој се најде во одбраното друштво.