Комитите со последен поздрав до Никола и со знаме - "Боже чувај ја Македонија"

Пријателите на Никола Саздовски од навивачката група "Комити" го развиорија неговото омилено знаме - "Боже чувај ја Македонија". Навивачите најпрво се собрале пред западната трибини на Арената Филип Втори, а потоа се упатиле на погребот, каде за последен пат ќе се простат од него.