Сите, па и тие: И КФЦ се потсмева со Нејмар

Нејмар и пред Светското првенство го знаевме како "плачко", но сега ги мина сите граници. Посебно со глумата на натпреварот со Мексико. По бројните шеги на негова сметка на интернет, сега и КФЦ решија да го зезаат. Погледнете...