Наредиле повеќе од 1.000 палети, а потоа...

Вработените во една компанија наредиле точно 1.377 палети, за потоа да ги бутнат. Целта - да срушат светски рекорд во буткање на исто толку палети. Сме виделе нешто слично со домино, но не и ова....