Оваа бабичка го нема загубено ритамот

Ова видео вистински хит на социјалните мрежи веќе неколку дена. Оваа баба си готви во кујна, меѓутоа во раката има пиво, со што го докажува својот млад дух. Плус и кога ќе ја видите како танцува...Оваа баба дефинитивно го нема изгубено ритамот.