Сакала да ги нахрани ајкулите, па речиси изгубила прст!

Камерите на еден од туристичките бродови снимиле застрашувачки момент кога ајкула нападнала жена во водите во западна Австралија. Имено, Мелиса Баранинг ги хранела ајкулите од бродот, кога една нив ја нападнала и речиси и го одгризала прстот. Несреќната жена паднала во вода и почнала да вриска, а пријателите веднаш и скокнале на помош.