Овој воз вози со 700 километри на час!

Добро, не баш овој воз. Момчето со мобилниот во раката го чека моментот кога ќе ги "прелета" возот од спротивните шини. Возот вози до 700 километри на час, а еве како изгледа тоа снимено со камера.