Како изгледа кога полнач за мобилен ќе експлодира во ранче

Видеото почнува прилично мирно, а во првите неколку секунди се гледаат неколку лица кој мирно седат на своите места во автобусот. Во еден момент полначот во ранецот на еден од патниците експлодирал. Како изгледало тоа можете да видите на видеото.