Десетте најшокантни кам-бек натпревари на Светските првенства

На Светското првенство во Русија се играат последните мечеви од групната фаза по што следува она вистинското, лудилото, односно елиминациските натпревари каде никој нема право на грешка. Кој ќе го издржи притисокот и кој на тронот ќе ја наследи Германија ќе видиме во периодот што следува, а пак во меѓувреме можеме да погледнеме компилација со десетте најшокантни камбекови на мундијалите.