Раперот внимава до најситен детаљ: Еминем на концерт со преведувач за глувонеми

Еминем, кој важи за еден од најдобрите рапери на светот, размислува на сите свои фанови. Тој дури има и преведувачка на нем јазик, која преведува како што тој рапува. Испланирано до детаљ, капа доле...