Комфор и елеганција: Audi A6 е "мултиталентот" во луксузната класа

Со новиот "2019 Audi A6", овој автомобилски гигант ја претставува осмата генерација од успешните "full size" Седани, а со себе носи голем број на новитети. Без разлика дали станува збор за дигитализацијата или комфорот - елегентното "Audi A6" е "мултиталентот" во луксузната класа. Погледнете