Синоним за освојување на тешки терени: Тестиран новиот Ренџ Ровер

Планината Тјананмен во Кина беше местото каде се тестираше новиот Ренџ Ровер теренец. Роверот успешно ги мина скалите кои на места се накосени до 45 степени, а мина голем број на остри кривини на Змејовиот пат. Зад воланот бил Хо-пин Тунг, кој е возач на „Јагуар“ во Формула 1.