Новиот BMW M5 (2018) е најбрзиот БМВ автомобил произведен досега!

Со повеќе од 600 коњски сили и со забрзување од 0 до 100-ка за околу 3 секунди се перформаси кои го прават новиот BMW M5 (2018) најбрзиот БМВ автомобил направен досега.