Преубави девојки го прифаќаат новиот интернет предизвик! Инстаграм гори

На интернет се шири нов предизвик, наречен "Dura Chalenge", а девојките играат на песната "Dura" од Деди Јенки. Погледнете како девојките ги покажуваат своите вештини, тресејќи ги своите колкови.