Се испотепаа, па на крајот се прегрнаа

Еден патник вербално напаѓа момче кое мирно си седи во возот. По некое време, расправијата прераснува во физичка пресметка. По неколку разменети тупаници и боречки вештини, двајцата решија да се прегрнат и да ги решат недоразбирањата. Погледнете...