АНА И РАСТА: Ние сме Џеј Зи и Бијонсе, ама со српска сметка

Контроверзниот рапер Стефан Ѓуриќ-Раста и неговата поранешна сопруга Ана Николиќ во неделата во „Еден на Еден“, за првпат заедно гостуваа во една телевизиска емисија. Српските пејачи рекоа дека не гледаат ништо чудно во тоа што иако се разведени, продолжуваат да работат заедно, а на 16 фервуари ќе го имаат првиот заеднички концерт токму во Скопје.