Анализа 24: Случајот со родилката која почина при породувањето ги стави на испит сите

Лекарите, институциите, пациентите се ставени на испит по смртта на родилката од Кичево при породувањето во една приватна болница. Гости во студиото се Др. Маја Мојсова, др. Злате Мехмедовиќ и др. Лидија Грбевска.