Маж нападнат од кучиња во Градско

Минатиот период во Скопје беа забележани неколку случаи на напади на кучиња, но беа поставувани и отрови по улиците на главниот град. На приложеното видео, кое наводно е снимено во градско, се гледа како маж е нападат од група кочиња, и безуспешно се обидува да се одбрани со торбата која му е во рака.