Песната за Ливерпул стана огромен вирален хит, а сега се појавуваат и пародии

Натпреварот меѓу Ливерпул и Манчестер Сити беше вистински спектакл, посебно за неутралните фудбалски фанови. Ливерпул победи со 4-3, а на натреварот беше гостин и еден голем фан на оваа екипа од Корк. Тој на интернет објави песна за неговиот омилен тим, а момчињата од 442oons направија интересна пародија од сето тоа.