Ќе поскапи ли регистрацијата за постарите автомобили?

Државата разгледува неколку мерки против аерозагадувањето. Една од нив е поскапување на регистрацијата за постарите автомобили, кои повеќе го загадуваат воздухот. Сепак, засега нема ништо официјално на оваа тема.