Генијално решение: Како да направите балкон таму каде што го нема

Станува збор за прозорец кој во два потега се претвора во мини балкон. Кога е конструкцијата затворена, корисникот ужива во прозорот со голема стаклена површина која обезедува многу светло. Но, кога ќе посакате балкон, може и магично да го добиете. Погледнете како...