Со факели сакаа да ги запалат навивачите од спротивниот табор

Навивачите на фудбалскиот клуб Пониква по завршувањето на натпреварот против фудбалскиот клуб Карловац 1919, поради освета од минатата сезона, ги нападнаа навивачите на противничкиот клуб - со факели.