Што се случува кога ќе ги чуете злобните Интернет коментари во реалноста?

“In Real Life” е социјален експеримент кој покажува што се случува кога злобните коментари од Интернет ќе ги слушнете во реалниот живот. Погледнете ги реакциите на луѓето.