Новинар го прекинал преносот во живо бидејќи не можел да престане да се смее

Телевизиската екипа RTV Noord снимала прилог за живинарска фарма во Гронинген, а пресмешниот фармер го "префатил" новинарот со неговото "заразно" смеење па очиглено новинарот не можел да се воздржи. Оваа видео снимка стана хит, а фармерот Гинус главна локална ѕвезда.